۵ روش برای رفع مشکل روشن نشدن چراغ اینترنت مودم
چراغ اینترنت مودم ADSL که بیشتر به رنگ سبز رنگ میباشد نشان دهنده وجود داده بر روی خط می باشد. ممکن است عوامل مختلفی مانند قطعی کابل و سیم تلفن، نویز های روی خط ، خوردگی سرپیچ های پریز و غیره باعث قطع و وصل شدن اینترنت ، خاموش و صریح یا قرمز شدن چراغ ADSL شوند. امروز ما هدف داریم در باره شیوه عیب یابی خط تلفن اینترنت ADSL و رفع این سخت گفتگو کنیم.
روش های عیب یابی خط تلفن اینترنت برای حل مشکل روشن نشدن چراغ مودم
عیب یابی خط تلفن اینترنت
عیب یابی مودم خود را از کابل شروع کنید. کابل را مفتوح کنید و مجدد به مودم وصل کنید و از صریح بودن مودم و پیوستگی صحیح آن به خط تلفن و رایانه مطمئن شوید. مطمئن شوید که پس از پیوستگی کابل به مودم چراغ POWER که در جلوی مودم است صریح می شود. به دنبال قطع و خمیدگی کابل باشید و در شرایط ناگوار کابل را عوض کنید و ببینید آیا چراغ وای فای مودم صریح می شود یا نه؟
رفع ویرانی سیم کشی تلفن
آیا کل چیز به پورت یا خروجی صحیح وصل شده است؟ ساده ترین روش تاسیس مودم به چهره زیر است:
۱- سیم برق (یا آداپتور برق متناوب AC) از دیوار خارج می شود و به خروجی مودم با برچسب POWER می رود.
۲- یک کابل تلفن معمولی از پریز تلفن به طور مستقیم به خروجی مودم با برچسب DSL یا LINE می رود، و در اغلب مودم ها این خروجی دارای رنگ سبز است.
هر وقت که سرویس اینترنتی خود را عیب یابی می کنید بهتر است رایانه را به طور مستقیم به مودم وصل کنید. شما باید یک پیوندیدن سایر از خط تلفن به مودم داشته باشید.
روشن نشدن چراغ اینترنت مودم به علت اسپلیتر
روشن نشدن چراغ اینترنت مودم ممکن است به دلیل تاسیس های اشتباه باشد. به طور نمونه نیازی نیست که شما از فیلترهای DSL یا اسپلیتر مایسن پریز تلفن و مودم کاربرد کنید چون مودم هایی که اخیرا ساخته می شوند حائز این فیلتر هستند بنابراین مهم نیست که از فیلتر در پیوندیدن مودم به پریز تلفن کاربرد نکرده باشید. قرار دادن فیلتر در این خط باعث افت سیگنال و جلوگیری از دسترسی داده سیگنال به مودم و در نتیجه جلوگیری از اتصال اینترنت می شود. برآیند اینکه از اسپلیتر ما بین پریز تلفن و مودم کاربرد نکنید.
کابل متصل به پریز تلفن را باید به طور مستقیم به پورت LINE یا DSL وصل کرده باشید و از ابزارهای ثانویه مابین این دو کاربرد نشده باشد و شما باید کابل متصل به پریز تلفن را به پورت LINE یا DSL وصل کنید نه پورت PHONE چون پورت فون مودم برای پیوندیدن مودم به دستگاه تلفن است.
اگر شما به یک تلفن دربایستن دارید باید یکراست آن را به پورت PHONE وصل کنید و مودم به عنوان یک پالایه عمل خواهد کرد و سیگنال صوتی را از طریق پورت PHONE مودم ارسال می کند.
اما وقتی به دو دستگاه تلفن و فکس نیاز دارید بایداز اسپلیتر بهرهگیری کنید و روش پیشه به این چهره است که مشابه تصویر زیر یک طرف کابل اسپلیتر را به پورت PHONE و کابل طرف دیگر اسپلیتر را به تلفن و فکس وصل می کنید. اسپلیتر به گونهای طراحی شده است که میتواند صدا را از داده یا همان (data) جدا کند. وجود این وسیله، راهبند از تداخل امواج آنها با هم شده و کیفیت دریافت صدا و وانگهی دیتا را بالا می برد. نبودن این دستگاه از طرفی پارازیت صدا و از طرف دیگر قطع و وصل مداوم اینترنت را به تعقیب خواهد داشت.
چرا چراغ ADSL صریح نمی شود ؟
ممکن است دلیل روشن نشدن چراغ ADSL خوردگی سرپیچ های پریز تلفن باشد. مشکل خوردگی در مناطق ساحلی و شمال مملکت شایع است. هنگامیکه شما یک سوکت باستانی و قدیمی داشته باشید شدنی است در بعضی سطوح خوردگی پیدا کرده باشد که می تواند منجر به صریح نشدن چراغ مودم شما شود. شما می توانید سوکت های گونه ۶۰۵/۶۱۰ را با سوکت های RJ11 یا RJ45 که بیشتر مورد کاربرد قرار می گیرند عوض کنید.
رفع خرابی سیم کشی تلفن و دلیل صریح نشدن چراغ اینترنت مودم D-link ، TP-link و..
اگر سیم کشی تو ساختمان شما مبتلا سخت شده باشد چراغ مودم شما صریح نمی شود. کابل هایی که خط تلفن و مودم ADSL شما را به هم متصل می کند باید به راستی سیگنال های صوتی و دیتای شما را انتقال دهد. شدنی است در ساختمان سیم کشی اشتباه سپریدن شده باشد و یا در نقطه ای از ساختمان سیمی قطع شده باشد.
در مناطقی که میزان نم بسیار است سیم بعد مدتی دچار زنگ زدگی میشود و شروع به سیاه شدن میکند که باعث ایجاد نویز بالا روی خط اینترنت بهتر است از اریکه های مخصوص ضد رطوبت برای نقاطی که سیم بدون محافظ و یا دو سیم به یکدیگر متصل شده اند بهرهگیری کنید.
همچنین شما می توانید با یک کارآزموده تماس بگیرید و ویران بودن سیم کشی ساختمان را بررسی کنید.معمولا سرویس دهنده های ISP خویش یک کارشناس فنی جهت رسیدگی اتصالات و کیفیت خط ADSL دارند که با تماس و ارائه درخواست در محل حضور پیدا میکنند.